Algemene tarieven

Onderstaande tarieven gelden per 1 januari 2022

Alle behandelingen zijn inclusief:

Wassen

Nagels knippen

Föhnen

Oren schoonmaken

Anaalklieren controleren

Tegen meerprijs:

Uitgebreid ontklitten

Verwijderen van ongedierte

Verwijderen van tandsteen

Trimmen naar uw wensen en op basis van vachtsoort en rasstandaard. Voor alle rassen geldt dat deze worden getrimd naar de rasstandaard, vachtsoort en uiteraard uw wensen.

Trimmen naar rasstandaard

Voor alle rassen geldt dat deze worden getrimd naar de rasstandaard, vachtsoort en uiteraard uw wensen. Hier zijn ook de prijzen aan verbonden. Voor een hond die bijvoorbeeld een plukvacht hoort te hebben, maar dit niet heeft, kunnen de prijzen afwijken. Voor meerwerk ten gevolge van ongedierte, klitten of gedrag worden extra kosten in rekening gebracht. Heeft u een kruising, dan zal de prijs te vergelijken zijn met het tarief van de rashond waarop uw hond het meest lijkt. U kunt telefonisch of online een afspraak maken of vrijblijvend informeren naar de kosten van uw specifieke ras.

Minima Tarief

In 2005 kreeg ik de kans van de gemeente Hardenberg om vanuit de Bijstand als alleenstaande moeder een opleiding te gaan volgen. Ik koos voor de opleiding Hondentrimmen en afgelopen zomer bestond trimsalon Doggy Style al 12,5 jaar.

Er is veel veranderd in de afgelopen 12,5 jaar, maar ik ben nog altijd dankbaar dat ik deze kans destijds heb gekregen en daarom organiseer ik bijvoorbeeld jaarlijks de Hart voor een Hond actie in december. Ik wil echter wat meer en structureels voor de minima doen. Daarom heb ik een zogenaamd minima tarief in het leven geroepen. Personen die hiervoor in aanmerking komen betalen 60% van het reguliere tarief.

Wie komen er in aanmerking hiervoor?

  • U ontvangt een Bijstand uitkering, maakt gebruik van de Voedselbank en/of valt onder de GKB.

 

Spelregels
Om gebruik te kunnen maken van het minima tarief, dient dit bij het maken van de afspraak te worden gemeld, i.v.m. onze planning, bij het maken van de afspraak.

  • Uw huisdier wordt uiterlijk tussen 8.30 - 9.30 uur in de trimsalon verwacht.
  • Uw huisdier blijft een halve tot hele dag, met pauzes, bij ons. Uiteraard krijgt hij of zij voldoende vers drinkwater, wat lekkers en laten we hem of haar tussentijds uit.
  • Uitgebreid ontklitten is helaas niet mogelijk.
  • Bij het ophalen en afrekenen dient u bewijs te overleggen in de vorm van bewijs van Bijstand uitkering, pas Voedselbank of GKB.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. De informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Eerste puppytrim is gratis!

Het eerste bezoek aan de trimsalon is voor veel honden een hele spannende ervaring. Daarom raden wij aan om zo snel mogelijk (indien mogelijk tussen de leeftijd van 12-20 weken) bij ons langs te komen in de trimsalon voor een eerste puppytrim. Deze eerste puppytrim is gratis. Hierbij leren ze op de trimtafel te staan, knippen we -indien nodig- de nagels en haren tussen de voetzooltjes, plukken we de oren uit en maken we ogen vrij. U krijgt ook advies hoe u het beste de vacht van uw pup kunt verzorgen. U mag hierbij aanwezig zijn, maar u kunt hem of haar ook na een half uurtje weer ophalen. Op deze manier went uw pup alvast aan trimsalon, zonder dat hij of zij direct de eerste keer uren op tafel hoeft te staan. Deze behandeling is uiteraard ook geschikt en beschikbaar voor kittens.

Borstelarrangement

Helaas komen wij in de trimsalon veel honden tegen met klitten. Deze kunnen ontstaan door bijvoorbeeld tijdgebrek, blessure of beperking of doordat de hond het kammen niet toelaat. Hier hebben we uiteraard begrip voor en aangezien een goede borstelbeurt erg belangrijk is, biedt Trimsalon Doggy Style een borstelarrangement aan. Deze bestaat uit zes borstelbeurten en is 12 maanden geldig. Op deze manier kunt u zelf bepalen of uw hond eenmaal per week komt, eenmaal in de veertien dagen of eens per maand. U betaalt bovendien slechts voor vijf keer en krijgt de zesde gratis! Borstelarrangementen zijn exclusief uitgebreid ontklitten, wassen en overige trimbehandelingen.

Kosten Borstel Arrangement:
Kleine hond € 70,00
Middelgrote hond € 85,00
Grote hond € 105,00
Extra grote hond €130,00

Vaste klanten

Vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door gratis bij ons terecht voor de volgende handelingen:

Nagels knippen

Oren uitplukken

Anaalklieren legen

Oogjes vrij knippen

Standaard

Uw hond krijgt naast de gewenste behandeling altijd een wasbeurt met een shampoo en conditioner van hoogwaardige kwaliteit afgestemd op zijn of haar vacht. Voor de gevoelige huid hebben we medicinale shampoo’s. Tijdens het wassen krijgt uw hond een ontspannende massage. Daarna wordt uw hond drooggeföhnd, geborsteld en gekamd. Zijn of haar ogen en oren worden gereinigd, de nagels worden geknipt en na zijn behandeling krijgt je hond tot slot een lekkere parfum en een strikje of bandana.

• Shampoo en conditioner afgestemd op zijn of haar vacht
• Ontspannende massage
• Diepreiniging van ogen en oren (indien nodig)
• Anaalklieren legen (indien nodig)
• Knippen van de nagels
• Parfum

Wellness Deluxe

Gun jij je hond een echte wellness behandeling? De Deluxe behandeling is een upgrade van onze standaard behandeling. Naast alle onderdelen die bij een standaard behandeling horen, krijgt uw hond ook:

• Een luxe voedend masker voor huid en haar
• Een manicure en pedicure: naast het knippen van de nagels worden deze gevijld
• Een voetmassage waarbij de voetzooltjes met een verzorgende potenbalsem worden ingemasseerd
• Na de behandeling krijgt uw hond een geurtje èn een strikje of bandana naar keuze

Meerprijs Deluxe arrangement is €7,50

 

VIP  Programma

Voor vaste klanten geldt onderstaand VIP-programma bij het direct maken van een nieuwe afspraak:

4-6 weken: 15% korting op de volgende trimbehandeling
7-8 weken: 10% korting op de volgende trimbehandeling
9-10 weken: 5% korting op de volgende trimbehandeling

Genoemde prijzen zijn een indicatie van de tarieven. Voor meer prijzen zie 'Tarieven per ras'.

Wasarrangement:

Schoner is gezonder. Zowel voor de hond als voor u. De vacht trekt vuil, pollen, tweedehands sigarettenrook en nog veel meer aan. We aaien en knuffelen ze, de kinderen spelen met ze en ze liggen bij ons op de bank of zelfs bij ons in bed. Wel zo fris dus. Wij bieden onze klanten een was arrangement aan. Deze bestaat uit zes wasbeurten en is 12 maanden geldig. U betaalt bovendien slecht voor vijf keer en krijgt de zesde gratis.

Kosten Wasarrangement:

Grootte Korthaar / Langhaar
Klein € 90,00 / € 120,00
Middel € 120,00 / € 145,00
Groot € 145,00 / € 170,00
Extra groot € 170,00 / € 195,00

Ontklitten per 5 minuten € 5,00 (eerste 10 minuten gratis)
Vlooien € 10.00

Gebitsbehandeling

Wij bieden gebitsbehandelingen aan met de Emmi Pet ultrasone tandenborstel en Almaz Alma producten voor het verwijderen van tandsteen.

In combinatie met een trimbehandeling €12,50
Losse behandelingen €17,50

Voordelen:
• Geen narcose (vooral voor oudere honden en honden met bijvoorbeeld hartproblemen niet onbelangrijk)
• Kostenbesparend (gebitsbehandeling bij de dierenarts kosten gemiddeld tussen €100-€300)
• Preventief mogelijk, dus gebitsbesparend

De meeste gebitten kunnen wij in 1-4 behandelingen saneren. In enkele gevallen (zoals bijvoorbeeld losse elementen of ontstoken tandvlees) zijn wij genoodzaakt door te sturen naar een dierenarts.

Trimmen van overige huisdieren:

Katten vanaf € 60,00
Konijnen vanaf € 40,00
Cavia's vanaf € 40,00

Annuleringen:

Probeer wanneer dit nodig mocht zijn, uw afspraak zo vroeg mogelijk te annuleren. Als u niet op komt dagen, dan zitten wij op dat moment zonder werk en verliezen wij niet alleen het inkomen van desbetreffende trimbeurt, maar zouden we ook een andere afspraak in kunnen boeken. Zoals in onze Algemene Leveringsvoorwaarden staat beschreven, hebben wij het recht om het volledige bedrag in rekening te mogen brengen, wanneer er 24 uur voor de afspraak of daarna wordt geannuleerd. Wij vinden dat niet leuk om dit te doen, maar zijn door ervaringen uit het verleden hiertoe genoodzaakt. Stel u voor; U komt op uw werk en uw baas vertelt u dat de eerste klant niet op is komen dagen. U krijgt de ochtend vrij, maar moet ’s middags weer terug komen op uw werk en u krijgt de ochtend ook niet uitbetaald. U zou dit beleid van uw baas ook niet op prijs stellen. Bedankt alvast voor uw begrip.

Te laat brengen en/of halen:

Uiteraard hebben wij begrip voor overmacht en proberen wij u hier zoveel mogelijk in tegemoet te komen, maar komt u te laat waardoor wij te laat starten, geen pauze kunnen nemen of zelfs over moeten werken, dan rekenen wij € 5,00 extra bij te laat brengen of te laat afhalen per half uur. Gelieve uw huisdier binnen dit half uur op te halen. Mocht er desondanks iets tussenkomen, dan stellen wij het enorm op prijs als u ons hierover belt. Wij snappen het uiteraard dat er soms onvoorziene dingen gebeuren en zullen hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.