Blog artikelen
Reiki voor Mens en Dier

Onze fysieke gezondheid hangt nauw samen met ons emotionele welzijn. Reiki opent daarin de deur naar een holistische benadering van heling. Ik wil je daarom samen met jou duiken in de magische wereld van deze oude geneeswijze die zowel mensen als dieren kan helpen. Wat is Reiki? Reiki, een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning,…

Reiki trimsalon

Onze fysieke gezondheid hangt nauw samen met ons emotionele welzijn. Reiki opent daarin de deur naar een holistische benadering van heling. Ik wil je daarom samen met jou duiken in de magische wereld van deze oude geneeswijze die zowel mensen als dieren kan helpen.

Wat is Reiki?
Reiki, een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning, bevordert ook heling. Het woord Reiki is samengesteld uit twee Japanse woorden – ‘Rei’ wat ‘Gods Wijsheid of de Hogere Macht’ betekent en ‘Ki’ wat ‘levensenergie’ is. Dus Reiki is eigenlijk ‘geestelijk geleide levensenergie’.

Reiki’s Helende Kracht voor Mensen en Dieren
Reiki is een zachte, doch krachtige vorm van energiewerk die zowel voor mensen als dieren geschikt is. Het werkt op verschillende niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel – om balans en harmonie te bevorderen. Door het overbrengen van universele energie van de beoefenaar naar de cliënt, helpt Reiki het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

De Magie van Reiki
Er is iets ongrijpbaar magisch aan Reiki. Het is een helende energie die niet gebonden is aan tijd of ruimte. Deze energie kan helpen bij het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning, en het ondersteunen van het natuurlijke helingsproces. Het is een liefdevolle energie die troost en verlichting kan bieden.

Zichtbare en Onzichtbare Heling
Reiki’s impact is soms duidelijk zichtbaar, zoals een snellere fysieke genezing, en soms subtiel, zoals emotionele ontspanning of spiritueel inzicht. Het mooie van Reiki is dat het precies geeft wat nodig is op het moment van de behandeling, of het nu een duidelijke verandering is of een onzichtbaar proces van innerlijke heling.

Reiki in Actie
Ik integreer Reiki in mijn werk met zowel mensen als dieren. Sinds 2005 ben ik eigenaar van trimsalon Doggy Style in Hardenberg en oprichter ben van De Trimacademie sinds 2010. Naast Reiki gebruik ik ook andere technieken zoals Healing Touch for Animals, Thètahealing, pendelen, klankschalen, edelstenen, essentiële oliën opstellingen en inzichtskaarten om een holistische benadering van welzijn te bieden.

Wie Ben Ik?
Mijn naam is Jessica Kremer-Frijling. Sinds de geboorte van mijn jongste zoon Kris in 2018, heb ik me steeds meer verdiept in holistisch leven en werken. Dit heeft geleid tot diverse opleidingen in Reiki, Healing Touch for Animals, Thètahealing, Communiceren met Dieren, en een opleiding tot Holistisch Therapeut. Momenteel volg ik opleidingen tot Truffelceremonieleider en BRTT – Body Remember Trauma Therapy & TRB -Trauma Release Breathwork.

Reiki voor Mens & Dier is een pad van liefde, heling en begrip. Het is een manier om harmonie en evenwicht te brengen in het leven van zowel onze dierenvrienden als onszelf. Ik nodig je uit om deze prachtige reis van heling en zelfontdekking samen met mij te ervaren.

Kijk bij Behandelingen wat ik voor jou en jouw dier kan betekenen.

Laat een reactie achter

Een afspraak maken?

Via ons online boekingssysteem kunt u direct online een afspraak inplannen voor uw huisdier.