Blog artikelen
Minima tarief

In 2005 kreeg ik de kans van de gemeente Hardenberg om vanuit de Bijstand als alleenstaande moeder een opleiding te gaan volgen. Ik koos voor de opleiding Hondentrimmen en afgelopen zomer bestond trimsalon Doggy Style al 12,5 jaar.   Er is veel veranderd in de afgelopen 12,5 jaar, maar ik ben nog altijd dankbaar dat…

Doggy Style Blog foto's

In 2005 kreeg ik de kans van de gemeente Hardenberg om vanuit de Bijstand als alleenstaande moeder een opleiding te gaan volgen. Ik koos voor de opleiding Hondentrimmen en afgelopen zomer bestond trimsalon Doggy Style al 12,5 jaar.

 

Er is veel veranderd in de afgelopen 12,5 jaar, maar ik ben nog altijd dankbaar dat ik deze kans destijds heb gekregen. Daarom organiseer ik bijvoorbeeld jaarlijks de Hart voor een Hond actie in december. Ik wil echter wat meer en structureels voor de minima doen. Daarom heb ik een zogenaamd minima tarief in het leven geroepen. Personen die hiervoor in aanmerking komen betalen 60% van het reguliere tarief.

 

Wie komen er in aanmerking hiervoor?

  • U ontvangt een Bijstand uitkering, maakt gebruik van de Voedselbank en/of valt onder de GKB.

 

Spelregels

Om gebruik te kunnen maken van het minima tarief, dient dit te worden gemeld, i.v.m. onze planning, bij het maken van de afspraak.

  • Uw huisdier wordt uiterlijk tussen 8.30 – 9.30 uur in de trimsalon verwacht.
  • Uw huisdier blijft een halve tot hele dag, met pauzes, bij ons. Uiteraard krijgt hij of zij voldoende vers drinkwater, wat lekkers en laten we hem of haar tussentijds uit.
  • Uitgebreid ontklitten is helaas niet mogelijk.
  • Bij het ophalen en afrekenen dient u bewijs te overleggen in de vorm van bewijs van Bijstand uitkering, pas Voedselbank of GKB.

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. De informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Jessica Kremer-Frijling

 

Laat een reactie achter

Een afspraak maken?

Via ons online boekingssysteem kunt u direct online een afspraak inplannen voor uw huisdier.