Blog artikelen
Alle trimsalons in Nederland gesloten tot 19 januari

Helaas kregen we in onze vakantie te horen dat trimsalons door de Rijksoverheid zijn aangemerkt als ‘publieke plaats’ waardoor we tot tenminste 19 januari gesloten moeten zijn. Een aanmerking waar ik (en mijn collega’s in heel Nederland) mij niet bij neer leg voornamelijk omdat ik me zorgen maak om het dierenwelzijn en mogelijk dierenleed. Op…

Protest bij sluiting Trimsalons

Helaas kregen we in onze vakantie te horen dat trimsalons door de Rijksoverheid zijn aangemerkt als ‘publieke plaats’ waardoor we tot tenminste 19 januari gesloten moeten zijn. Een aanmerking waar ik (en mijn collega’s in heel Nederland) mij niet bij neer leg voornamelijk omdat ik me zorgen maak om het dierenwelzijn en mogelijk dierenleed. Op 28 december was ik daarom te zien in Hart van Nederland om mijn standpunt (en dat van de branche) te delen:

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/hondentrimsalons-gesloten-dierenmishandeling/?fbclid=IwAR1T8Bjr0A084CRhpo3vCipvLDuO4v82dc3flMBq-nSmNGgVL9Yj5Qgjaik

Laat een reactie achter

Een afspraak maken?

Via ons online boekingssysteem kunt u direct online een afspraak inplannen voor uw huisdier.